طی دو روز گذشته قیمت طلا و سکه با ریزشهای قابل توجه همراه بود. این ریزشها در بازار فلزات گرانبها، علاوه بر تغییر کانال قطعات سکه، قیمت طلا را نیز به کانال پایینتر کشاند.
در حالی که قیمت دلار از نیمه کانال ۵۱ هزار تومانی نیز پایینتر آمده و قیمت طلا و سکه نیز همگرایی بالایی با دلار دارد، اما معاملهگران بازار طلا این ریزش را نهایتا تا ۱۰ درصد دیگر محتمل میدانند و معتقدند بازار و شرایط تورمی، قیمتها را بیش از این نزولی نمیکند.
کارشناسان اقتصادی معتقدند در دورههای پرنوسان ارزی قرار داریم و دولت برای کنترل قیمتها اقداماتی نظیر فروش خودرو، دریافت مالیات و أنواع دستورالعمل و بخشنامهها را انجام میدهد که تبعات تورمی بر بازارها را در آینده شدیدتر میکند.
تحلیلگران اقتصادی همواره تاکید دارند که سیاست دولت مهار قیمت در بازارهای مالی است و از سوی دیگر مردم به دنبال راهی امن برای افزایش داراییهایشان هستند. در نهایت تقابل این دو دیدگاه هر روز یک بازار را در تلاطم قرار میدهد.
عقبگرد طلا در کانال ۱۰ میلیونی
دیروز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ سکه امامی ۲۰۰ هزار تومان کاهش قیمت داشت و با رقم ۳۱ میلیون و ۱۱۱هزار تومان معامله شد. همچنین سکه بهار کاهش ۲۱۶ هزار تومانی داشت. این قطعه با این کاهش قیمت به کانال ۲۷ میلیون تومانی رسید و با قیمت ۲۷ میلیون و ۷۸۵ هزار تومان معامله شد.
نیمسکه دیروز ۲۰۰ هزار تومان کاهش داشت و به قیمت ۱۸ میلیون تومان رسید. ربع سکه نیز ۱۰۰ هزار تومان ارزان شد و با قیمت ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شد.
روز گذشته سکه گرمی تنها قطعهای بود که افزایش محدود ۱۰ هزار تومانی داشت و با قیمت ۶ میلیون و ۶۱۰هزار تومان مبادله شد.
طی دو روز گذشته قیمت طلا ، افت قابل توجهی داشت. دیروز قیمت هر مثقال طلا کاهش ۱۹۸ هزار تومانی داشت و به کانال ۱۰ میلیون تومانی ورود کرد. هر مثقال طلا به قیمت ۱۰ میلیون و ۹۳۲ هزار تومان رسید. هر گرم طلا نیز نزدیک به ۴۸ هزار تومان ارزان شد و با قیمت دو میلیون و ۵۲۳ هزار تومان معامله شد.
روز گذشته طلای دست دوم با قیمت دو میلیون و ۴۸۹ هزار تومان معامله شد. برخلاف کاهش قیمت سکه حباب سکه امامی، بهار و سکه گرمی افزایش داشت و نیم و ربع سکه کاهش حباب داشتند.