متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ وقت خداحافظی با سامانه یکپارچه خودرو رسید؟

متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ وقت خداحافظی با سامانه یکپارچه خودرو رسید؟

تسنیم نوشت:سخنگوی شورای رقابت گفت: اعضای شورای رقابت برای اعمال تغییرات در سامانه یکپارچه عرضه خودرو تصمیمی اتخاذ نکرده اند و فعالیت این سامانه همچنان پابرجاست.

سپهر دادجوی توکلی افزود: سامانه یکپارچه عرضه خودرو یک ابزار ساماندهی و ایجاد کننده شفافیت در بازار خودرو است و شورای رقابت سیاست‌های کلی این سامانه را تعیین می‌کند.

وی ادامه داد: مسائل اجرایی سامانه یکپارچه عرضه خودرو برعهده معاونت حمل و نقل وزارت صمت است و سیاستگذاری‌های کلان آن برعهده شورای رقابت است. البته این احتمال وجود دارد که اصلاحاتی در سامانه یکپارچه به فراخور نیازها صورت گیرد، اما فعالیت آن فعلا ادامه دارد.
ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژو، دنا، تارا و کوییک

توکلی عنوان کرد: مسئولیت همه بازارهای انحصاری در کشور برعهده شورای رقابت است، سامانه یکپارچه عرضه خودرو نیز جزئی از بازار خودرو است که در دستورالعمل شورای رقابت به آن اشاره شده است و چنانچه بنا باشد تغییری در کارکرد آن رخ دهد، باید در جلسات شورای رقابت این تغییرات مصوب شود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *