مشاهده وضعیت وام فرزندآوری

افرادی که دارای شرایط ثبت نام وام فرزند آوری 1402، می باشند، می توانند مراحل ثبت نام این وام را از طریق سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند، به نشانی اینترنتی ve.cbi.ir، انجام دهند و در صورتی که شرایط آن ها، جهت دریافت وام فرزند آوری، احراز شود، می توانند این وام را دریافت نمایند. از این رو، در ادامه، در رابطه با نحوه ثبت نام وام فرزند آوری، توضیحات لازم آورده شده است.

وام فرزند آوری به چه کسانی تعلق میگیرد؟ | شرایط ثبت نام ۱۴۰۲

پدران نوزادان متولدشده تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ به بعد و حداکثر تا ۲ سال بعد از تاریخ تولد نوزاد می‌توانند در سامانه وام فرزند آوری ثبت نام کرده و درخواست خود را ارسال کنند.

پرداخت تسهیلات فرزندآوری به پدر، یک بار برای هر نوزاد متولد شده امکان‌پذیر است. شرایط مهم ثبت نام وام فرزند را در بخش زیر می‎خوانید. (اگر مایل هستید تا از جزئیات بیشتری بدانید، اینجا کلیک کنید: شرایط وام فرزند آوری)

  • تسهیلات تولد فرزند به پدرانی تعلق می‌گیرد که نرخ باروری شهرستان محل زادگان پدر و یا فرزند، بالای 2.5 نباشد.
  • وام فرزند از نوع وام بدون سپرده و کارمزد آن 4 درصد است.
  • تسهیلات قرض‌الحسنه تولد فرزند با اخذ یک ضامن معتبر و سفته پرداخت می‌شود.
  • بعد از گذشت دوره تنفس شش ماهه، بازپرداخت اقساط وام شروع می‌شود.
  • برای شروع ثبت نام تسهیلات فرزندآوری و مشاهده وضعیت (یا پیگیری وام) درخواستی خود به سایت وام فرزندآوری ve.cbi.ir مراجعه کنید.

حتی افرادی که بدهی بانکی دارند و مشمول قانون حمایت از افزایش جمعیت هستند، می‌توانند این وام را دریافت کنند. (اما برای دریافت آن لازم است تا نیمی از بدهی خود را با بانک تسویه کرده باشید.) چنانچه چک برگشتی دارید، بعد از پرداخت اقساط آن می‌توانید وام فرزندآوری را دریافت کنید.

سامانه ثبت نام وام فرزندآوری ve.cbi.ir

سامانه ثبت نام وام فرزندآوری به نام سایت فرزند آوری، سایت ثبت نام وام بچه اول و دوم و سامانه ثبت نام وام نوزادان هم در گفتگوهای عادی مردم، شناخته می‌شود. آدرس اینترنتی این سایت، ve.cbi.ir است که برای ثبت نام تسهیلات فرزند اول، دوم، سوم، چهارم و پنجم می‌توانید به آن مراجعه کنید.

بعد از تکمیل ثبت نام وام در این سامانه، می‌توانید به بخش مشاهده وضعیت وام فرزندآوری با کد رهگیری و کد ملی مراجعه کنید تا آخرین وضعیت درخواست تسهیلات خود را ببینید. (تصویر زیر، عکس نخستین صفحه ورود به این سامانه است که برای شروع ثبت نام می‌بایست بر روی دکمه “سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند” کلیک کنید. توضیحات کامل‌تر نحوه ثبت نام در این سامانه در ادامه آورده شده است.)

سامانه ثبت نام وام فرزندآوری

داشتن شرایط اقتصادی مناسب و فراهم کردن مایحتاج زندگی آن‌ها در طول زندگی،

یکی از دلایل مهم اعطای وام فرزند آوری در بخشنامه بانک مرکزی است.

  • سایت ثبت نام وام فرزند آوری، سامانه‌ای است که اولین بار، دولت برای تامین هزینه‌های تولد فرزندان به خانواده‌ها معرفی کرد. البته که مدتی قبل‌تر، مردم می‌توانستند تسهیلات ازدواج را با مراجعه اینترنتی به این سامانه دریافت کنند و هم اکنون، این دو نوع وام را می‌توانید دریافت کنید. (دولت در راستای اعطای وام فرزند آوری موظف است تا اجرای صحیح این طرح را به بانک مرکزی بانک‌های عامل بسپارد. بانک مرکزی هم تسهیلات لازم را به واسطه‌ی سپرده‌های قرض الحسنه قرض الحسنه جاری تامین خواهد کرد.)
  • در راستای طرح وام فرزند، بانک‌های عامل می‌بایست متقاضیان را اعتبارسنجی کنند. بعد از مراحل تکمیلی مانند دریافت سفته و یا یک ضامن معتبر، بانک‌های عامل باید آن تسهیلات را به افراد واجد شرایط پرداخت کنند.

ایا سایت وام فرزندآوری باز است؟

بله به طور کلی، سامانه ثبت نام وام فرزنداوری به نشانی ve.cbi.ir از سوی دولت اعلام شده تا افراد به واسطه آن بتوانند فرم ثبت نام وام فرزند و ازدواج را تکمیل کنند. در مرحله بعد، این افراد می‌بایست منتظر مشخص شدن بانک عامل و مراجعه به آن باشند تا ادامه مراحل تکمیلی را طی کنند.

فرم ثبت نام وام فرزند آوری چیست؟

همانطور که اشاره کردیم، برای ثبت نام وام فرزند می‌بایست به صورت اینترنتی وارد سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری شوید و فرم مربوطه را پر کنید. در این فرم می‌بایست اطلاعات هویتی و محل سکونت پدر نوزاد را وارد کنید. سپس، اطلاعات هویتی نوزاد را هم بنویسید تا به مرحله بعد وارد شوید.

راهنمای ثبت نام وام فرزند آوری در سایت ve.cbi.ir، شرایط افراد متقاضی و نحوه پیگیری آن در بخش زیر آمده است:

نحوه ثبت نام وام فرزند آوری 1402

اگر جزو افرادی هستید که شرایط ثبت نام وام فرزند آوری 1402 را دارید، از طریق سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند به نشانی اینترنتی ve.cbi.ir می‌توانید شروع به ثبت درخواست خود کنید.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *