مصرف سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن شکر در بین خانوار

پیمان حصادی با بیان اینکه سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن نیاز به واردات شکر در کشور وجود دارد،گفت: کشت پاییزه چغندرقند می‌تواند ما را به خودکفایی در تولید شکر برساند.

به گفته او، با برنامه‌های راهبردی وزارت جهاد کشاورزی شرایط برای خودکفایی در تولید شکر مهیا شده است.

مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: با بهره گیری در کشت پاییزه با بیش از ۵ میلیون تن چغندر قند می‌توان به خودکفایی در تولید این محصول دست یافت.

او ادامه داد: برای تحقق خودکفایی ضروری است یارانه، تسهیلات ویژه، توسعه مکانیزاسیون، ادامه کشت قراردادی، اختصاص ارز واردات شکر به تولیدات داخلی و قیمت گذاری دستوری چغندر قند به نفع کشاورزان اجرا و عملی شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد تولید شکر کشور از چغندر قند مابقی از نیشکر استحصال می شود، افزود: اکنون سطح قابل برداشت نیشکر ۸۰ تا ۹۰هزار هکتار است.

مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی گفت: طی سال های اخیر یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن شکر در کشور تولید می شود که طبق آمار ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن در خانوار، در نوشابه ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن، صنوف ۶۰۰ هزار تن و در شیرینی و شکلات ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار تن مصرف می‌شود.

مصرف سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن شکر در بین خانوار

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *