معافیت مالیاتی حقوق بگیران در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

اول آذر ماه بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور مشتمل بر هفت فصل شامل احکام سقف منابع، سقف درآمد و تراز عملیاتی سقف واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای، سقف واگذاری دارایی‌های مالی، منابع هدفمندسازی یارانه‌ها و مفروضات پیش‌بینی منابع و مصارف بودجه تقدیم مجلس شد و روز گذشته هم رئیس جمهور با حضور در مجلس، درباره لایحه بودجه سال آینده صحبت کرد.

اما طبق اعلام مسئولان در متن نهایی که روز گذشته تقدیم مجلس شده، تغییراتی صورت گرفته که گفته می‌شود به نفع حقوق بگیران خواهد بود. رئیس جمهور هم روز گذشته در مجلس درباره افزایش درآمد‌های مالیاتی توضیح داد که این افزایش مالیات برای حقوق‌بگیران نخواهد بود، بلکه به کسانی که فرار مالیاتی دارند پرداخته شده و از طرف دیگر تلاش شده از کسانی که درآمد هنگفت دارند و مالیات نمی‌دهند، مالیات گرفته شود.

او همچنین تاکید کرد که در بودجه هیچ پایه مالیاتی جدیدی وجود ندارد و آنچه هست جلوگیری از فرار مالیاتی است.

معافیت مالیاتی حقوق بگیران در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

بر این اساس، در متن ابتدایی لایحه بودجه سال آینده که اول آذر منتشر شد، سقف معافیت مالیاتی سالانه ۱۲۰ میلیون تومان و ماهانه ۱۰ میلیون تومان لحاظ شده بود. اما با توجه به انتقاداتی که نسبت به بار افزایش‌های مالیاتی برای حقوق‌بگیران مطرح شد، چند روز بعد رئیس سازمان امور مالیاتی اعلام کرد که افزایش سقف معافیت مالیاتی کارکنان، کارمندان و اصناف و مشاغل از سوی رئیس‌جمهوری تایید شده و در اصلاحیه لایحه بودجه ۱۴۰۳ سقف معافیت ماهیانه افزایش خواهد یافت.

اکنون طبق گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه پیرو این دستور رئیس جمهور، معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران در لایحه بودجه سال آینده اصلاح شده و به ۱۲ میلیون تومان افزایش یافته است. همچنین معافیت درآمدی سالانه مشاغل و درآمد اجاره مستغلات به ترتیب به ۷۵ و ۵۷ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

گفتنی است؛ پیش از این سقف معافیت مالیاتی اصناف و مشاغل ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و درآمد اجاره مستغلات ۴۵ میلیون تومان تعیین شده بود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *