ناوگان هوایی کشور نونوار می‌شود

نوسازی ناوگان هوایی کشور یکی از برنامه ها واولویت های دولت در بخش هوایی طی امسال است که در این حوزه باید از توان و ظرفیت های بخش خصوصی استفاده کرد.

در حال حاضر صنعت هوانوردی کشور بسته به اقلیم و تعداد فرودگاه‌ها و جمعیت کشور، به ۵۵٠ فروند هواپیما نیاز دارد که برای تحقق این هدف‌ و بهبود شرایط ناوگان، چهار سیاست تعیین و تبیین شده‌ که یکی از این سیاست‌ها افزایش تاب‌آوری صنعت هوانوردی در مقابل تحریم‌ها از طریق بازگشت هواپیماهای زمین‌گیر به مدار بوده‌ است.

هم اکنون ٣٣٠ فروند هواپیمای زمین‌گیر در ناوگان هوایی کشور وجود دارد از این تعداد ١۶ فروند هواپیما بیش از ١٠ سال است که زمین‌گیر هستند، ۶٨ فروند هواپیما کمتر از ١٠ سال و بیشتر از ۵ سال و ٣٩ فروند هواپیما هم بین ٢ تا ۵ سال زمین‌گیر بوده‌ اند.

طبق آمارها حدود ۵ درصد از جامعه از طریق بخش هوایی سفر می کنند و برای جابجایی این تعداد از مسافران نیاز است که ناوگان بخش هوایی کشور نوسازی و یا بازسازی شوند که با توجه به برنامه های صورت گرفته و از طریق توان و دانش مهندسان کشور امروز بخشی از هواپیماهای زمین گیر سرخط و فعال شده و وارد مدار شده اند.

ورود بیش از ۵٠ فروند هواپیما و هلی‌کوپتر به کشور در ١٨ ماه اخیر

محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشور به تازگی اعلام کرده که بیش از ۵٠ فروند هواپیما و هلی‌کوپتر در ١٨ ماه اخیر وارد کشور شده است.

محمدی بخش گفت: یکی از چهار سیاست در نظر گرفته شده برای نوسازی ناوگان هوایی، ورود هواپیماهای جدید است که در این مدت بدون اعتبار دولت و با منابع بخش خصوصی بیش از ۵٠ فروند هواپیما و هلی‌کوپتر وارد کشور شده‌ است.

او می گوید: ٢٠ فروند از این هواپیماها به ناوگان هوایی ملحق شده و مابقی در پروسه الحاق به ناوگان قرار گرفته‌اند.

محمدی بخش در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص سن ناوگان هوایی که وارد کشور شده است گفت: سن این ناوگان بالای ٣٠ سال نیست و با ورود این هواپیماها متوسط سن ناوگان هوایی کشور به مرز ٢٠ سال می‌رسد.

معاون وزیر راه وشهرسازی بیان کرد: ورود این هواپیماها به حوزه هوایی کشور نقش بسیار موثری در کاهش تاخیرات پروازها و افزایش برنامه های پروازی دارد و به طور قطع این واردات ناوگان ادامه خواهد داشت.

هیچ هواپیمای فرسوده‌ای در کشور نداریم

ناوگان هوایی کشور نونوار می‌شود

در همین رابطه جعفر یازرلو سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور گفت: هواپیمای فرسوده در ایران وجود ندارد و با توجه به سخت گیری های بسیار زیاد در حوزه ایمنی قطعات و انجام چک لیست های تخصصی به هیچ عنوان سازمان هواپیمایی اجازه پرواز به هواپیمایی که ایمنی آن تایید نشده باشد را نمی دهد.

به گفته سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور، به مردم این اطمینان را می دهیم که به هیچ عنوان هواپیماهای داخل کشور فرسوده نیستند و تمامی قطعات و موتور آنها تعمیر و اورهال سنگین شده اند بنابراین جای نگرانی در این بخش وجود ندارد.

یازرلو گفت: در بسیاری از کشور‌های خارجی، ناوگان هوایی استیجاری است که از طریق اجاره هواپیما ممکن است سن ناوگان هوایی خود را جوان نگه دارند. در ایران هم تعداد و سن مورد نظر ناوگان هوایی مربوط به شرکت‌های هواپیمایی است و سازمان هواپیمایی نظارت کامل بر تمامی بخش‌ها دارد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی بیان کرد: در هفته آینده با ورود ناوگان هوایی جدید به کشور به طور قطع میانگین سن ناوگان هوایی که در حال حاضر ۲۶ سال است کاهش یافته و جوان تر خواهد شد.

دولت به منظور بهبود شرایط صنعت هوایی کشور اعتبارات لازم را برای نوسازی ناوگان تامین کرده است. از سوی دیگر یکی از مهم ترین سیاست هایی که باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در دستور کار قرار دارد ساخت هواپیمای بومی است که خوشبختانه امروز توان و دانش ساخت هواپیما در کشورمان ایجاد شده است. در حال حاضر اشکالات و ایرادات هواپیمای ایران ۱۴۰ برطرف شده و چندی پیش هم تست موتور هواپیما با حضور رئیس جمهور انجام شده و اعلام کرده اند که تمامی قطعات هواپیما بومی سازی شده و توسط متخصصان داخلی ساخته شده است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *