نحوه استعلام واریز سود سهام عدالت

سهام عدالت طرحی است که دولت ایران در سال ۱۳۸۵ با هدف عدالت اقتصادی در توزیع ثروت بین اقشار مختلف جامعه اجرا کرد. در این طرح، بخشی از سهام شرکت‌های بزرگ دولتی به افراد فاقد سهام بورسی واگذار شد.

سود سهام عدالت هر ساله توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) محاسبه و به حساب مشمولان واریز می‌شود.

نحوه استعلام واریز سود سهام عدالت

دو روش برای استعلام واریز سود سهام عدالت وجود دارد:

روش اول: استفاده از سامانه سهام عدالت

برای استفاده از این روش، ابتدا به سامانه سهام عدالت به نشانی www.sahamedalat.ir مراجعه کنید. سپس، با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه خود، وارد سامانه شوید.

پس از ورود به سامانه، در منوی سمت راست، گزینه «وضعیت واریز سود» را انتخاب کنید. در این صفحه، اطلاعات مربوط به واریز سود سهام عدالت شما نمایش داده می‌شود.

روش دوم: استفاده از اپلیکیشن سهام عدالت

برای استفاده از این روش، ابتدا اپلیکیشن سهام عدالت را از بازارهای نرم‌افزاری مانند کافه بازار یا مایکت دانلود کنید. سپس، با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه خود، وارد اپلیکیشن شوید.

پس از ورود به اپلیکیشن، در صفحه اصلی، گزینه «وضعیت واریز سود» را انتخاب کنید. در این صفحه، اطلاعات مربوط به واریز سود سهام عدالت شما نمایش داده می‌شود.

نکات مهم

توجه داشته باشید که سود سهام عدالت صرفاً مبالغ واریزشده از سال ۱۳۹۹ به بعد را نمایش می‌دهد. جهت مشاهده سودهای واریزشده در سال‌های گذشته، باید از سایت samanese.ir استفاده کنید.

در صورت تمایل به تغییر شماره شبا یا شماره تلفن همراه تحت مالکیت و تائید شده، می‌توانید پس از ورود به سامانه یا اپلیکیشن سهام عدالت، نسبت به ویرایش آن اقدام فرمایید.

در صورتی که سود سهام عدالت شما واریز نشده باشد، می‌توانید با مراجعه به سامانه سهام عدالت یا اپلیکیشن سهام عدالت، نسبت به پیگیری آن اقدام فرمایید.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *