نحوه دریافت وام فوری ۱۰۰ میلون تومانی بدون ضامن

وام فوری گرفتن یکی از راه هایی است که از گذشته برای کمک به هزینه های زندگی گرفته می شد. امروزه شرایط گرفتن وام فوری در هر بخشی متفاوت است.از این وام ها می توان به وام فوری مسکن ،ازدواج ،درمان و غیره اشاره کرد.متقاضیان هر کدام از این وام ها با ارائه مدارک خاص میتوانند به بانک و مراکز معرفی شده بروند و وام فوری خود را دریافت کنند.

در شرایطی که بلوکه کردن بخشی از وام ممنوع است و طبق بخشنامه بانک مرکزی، در سال جاری نباید وثیقه هیچ وامی وجه نقد یا سپرده باشد، مشاهدات میدانی از برخی شعب بانک اقتصاد نوین در روند پرداخت تسهیلات بیانگر این است که بخشی از وام بلوکه و وثیقه نقدی در کنار سایر وثایق نیز گرفته می‌شود.

در پی ممنوعیت بلوکه کردن بخشی از مبلغ وام و همچنین سپرده‌گذاری بدون سود برای دریافت تسهیلات، عملکرد بانک‌ها در این راستا و رعایت این بخشنامه مورد بررسی قرار گرفته که در این گزارش به طور نمونه شرایط وام دهی از سوی بانک اقتصاد نوین و چگونگی برخورد این بانک با بخشنامه مربوطه رصد شده است.

بر اساس مشاهدات میدانی از برخی شعب بانک اقتصاد نوین، این بانک برای پرداخت تسهیلات خرد، مبلغی از وام را بلوکه می‌کند یا برای ضمانت وام، وثیقه نقدی می‌خواهد.

نحوه دریافت وام فوری ۱۰۰ میلون تومانی بدون ضامن

شرایط این بانک در پرداخت وام خرد اینگونه است که از طریق کارت اعتباری می‌توان تا سقف ۵۰ میلیون تومان و با بررسی میانگین موجودی حساب متقاضی می‌توان تا ۱۰۰ میلون تومان وام دریافت کرد.

شرایط دریافت وام فوری بدون ضامن

البته، برخی از شعب بانک اقتصادنوین می‌گویند که فعلا پرداخت وام ندارند اما شرایط پرداخت تسهیلات به این دو صورت است.

اخذ ضامن در این بانک برای پرداخت تسهیلات اینگونه است که دو ضامن و گواهی کسر از حقوق از مشتری دریافت می‌شود. علاوه بر این، معادل ۲۷ درصد (۱۳ میلیون از ۵۰ میلیون تومان) از مبلغ وام در حساب بلوکه می‌شود.

همچنین شرط پرداخت وام تا ۱۰۰ میلیون تومان، دو ضامن به همراه گواهی کسر از حقوق است و بانک علاوه بر این، ۲۵ تا ۲۷ درصد وثیقه نقدی نیز می‌خواهد.

این شرایط برای پرداخت وام خرد در حالی از سوی بانک اقتصاد نوین مطرح می شود که طبق گفته معاون نظارت بانک مرکزی، وثیقه هیچ وامی در شبکه بانکی در سال جاری نمی‌تواند وجه نقد و سپرده باشد.

علاوه بر این، در جدیدترین بخشنامه بانک مرکزی، بلوکه کردن بخشی از مبلغ وام برای پرداخت تسهیلات ممنوع است و بانک‌هایی که بخشی از وام را بلوکه می‌کنند، به هیئت انتظامی معرفی می‌شوند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *