هدایت بازار خودرو به سمت خصوصی‌سازی آرامش‌ساز می‌شود

برنامه امشب تهران ۲۰ به بررسی سامانه یکپارچه خودرو با حضور کارشناسان صنعت خودرو پرداخت.

کاکایی، کارشناس صنعت خودرو گفت: یک میلیون نفر برای واردات خودرو ثبت نام کرده بودند که پول از ثبت نام‌کنندگان گرفته‌اند اما هنوز خودرویی به آنها تحویل داده نشده است. ما موافق راه اندازی سامانه یکپارچه خودرو نبودیم چراکه بازار خودرو را ساماندهی نکرد.

شجاعی، کارشناس خودرو در ادامه گفت: در طرح عرضه خودرو ۵۰ درصد خودرو به طرح جوانی جمعیت و ۲۰ درصد به نوسازی خودروهای فرسوده اختصاص یافت. بنابراین ۳۰ درصد در اختیار خودروساز و به واردات اختصاص یافته است که باعث بهم ریختن بازار شده است؛ ما خودمون مردم را گرفتار کردیم اما ساماندهی نشد.

او تصریح کرد: در حال حاضر ۱۵۰ هزار میلیارد تومان ایران خودرو زیان انباشته شده دارد به عبارتی ساعتی ۳ میلیارد تومان خودروسازها زیان می‌کنند. خصوصی‌سازی در ایران‌خودرو و سایپا درست نشده است. به صراحت یک راه حل برای بازار خودرو وجود دارد و آن این است که دولت به صنعت خودرو کاری نداشت. سامانه جداگانه ‌ای باید ایجاد شود که اطلاعات خودش را داشته باشد چرا که این سامانه پاسخ‌گو نیست و تنها یک راه حل برای برون رفت از این شرایط وجود دارد و آن خصوصی‌سازی است.

در ادامه مرتضی شجاعی، کارشناس صنعت خودرو گفت: اصلی‌ترین هدف از راه اندازی سامانه یکپارچه خودرو آن بود که مانع از عرضه خودروهای خارج از عرف شود . عرضه و پیش فروش گسترده باید صورت گیرد تا بازار آرام شود. در مقطع فعلی دوستان وزیر جدید صمت تمایل دارند قیمت‌ها به سمت بازار آزاد برود و سامانه یکپارچه خودرو باید تعیین تکلیف شود که چه خودرویی عرضه شود.

هدایت بازار خودرو به سمت خصوصی‌سازی آرامش‌ساز می‌شود

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *