وام بدون سپرده بانک ملی

مجموعه‌ای از وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات بانکی وسوسه‌برانگیز است. صاحبان مشاغل، زوج‌های جوان، کارآفرینان،‌ مسکن‌جویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ می‌تواند از وام فوری بانک به‌عنوان یک وجه کمکی بهره‌مند شود.

وام فوری به کمک آن دسته از افرادی می‌آید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند؛ چرا که نقدینگی، گمشده همیشگی مردم است؛ پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژه‌ای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام فوری و تسهیلات ارائه‌شده از سوی بانک‌ها می‌کند.در ادامه به آخرین خبر از وام فوری می پردازیم.

وام از راهکارهای دنیای اقتصاد است که برای توانمندسازی جامعه در مقابل آسیب های اقتصادی طراحی و اجرا می شوند. امروزه وام در قالب های متنوعی به متقاضیان عرضه می شود. وام‌ قرض‌الحسنه، ازدواج، جعاله، خرید مسکن، خرید کالا و غیره اشکال وسوسه‌برانگیز وام به شمار می روند. با طرح آنی بانک ملی می‌توانید تنها در ۴۸ ساعت ۱ الی ۵ میلیاردتومان وام با سود ۱۷ درصدی دریافت کنید.

شرایط دریافت وام فوری بانک ملی ۱۴۰۲

برای دریافت وام فوری بانک ملی ابتدا باید در یکی شعب این بانک حساب بلندمدت باز کنید. وام‌ گیرنده باید به بانک بدهکار یا دارای چک برگشتی نباشد و در لیست سیاه بانک مرکزی نیز قرار نداشته باشد. گفتنی است این وام در قالب کارت اعتباری ارائه می‌شود.

برای دریافت این وام باید حتما شاغل باشید. همچنین افراد دارای جواز کسب یا شغل های پزشکی، مهندسی، وکالت، قضاوت، استادی دانشگاه، مدیر شرکت خصوصی یا دولتی نیز مشمولان دیگر وام فوری بانک ملی هستند.

ضمانت وام فوری بانک ملی

وام فوری بانک ملی ۱۴۰۲ نیاز به ضامن رسمی ندارد اما مسدودی سپرده شرط ضمانت است و سپرده تا زمان تسویه کامل وام نزد بانک می‌ماند. به کل مبلغ این سپرده سود ۱۸ درصد سالانه تعلق می گیرد و پس از اتمام اقساط وام قابل برداشت است.

اگر شما تولیدکننده دارای جواز کسب هستید می توانید ۵ میلیارد تومان وام فوری 1402 دریافت کنید. ولی اگر پزشک، مهندس، وکیل، قاضی، عضو هیئت علمی دانشگاه و یا مدیر ارشد یک شرکت خصوصی یا دولتی باشید سقف وام فوری بانک ملی برای شما ۲ میلیارد تومان است.

همچنین اگر شغلی غیر از موارد بالا و سپرده بلند مدت در بانک ملی دارید و می خواهید تسهیلات فوری، حداکثر تا ۱ میلیارد تومان می توانید تقاضا دهید.

مدت بازپرداخت وام فوری بانک ملی

دوره بازپرداخت وام فوری بانک ملی ۶۰ ماه (۵ساله) است.

اقساط و سود وام فوری بانک ملی

سود وام فوری بانک ملی ۱۷ درصد است. میزان اقساط ماهانه وام ۵ میلیاردی مبلغ ۱۲۴,۲۶۲,۸۷۸ تومان است. بنابراین کل سود ۲,۴۵۵,۷۷۲,۷۳۰ تومان و جمع اصل وام و سود آن نیز ۷,۴۵۵,۷۷۲,۷۳۰ تومان می شود.

اگر شما مشمول دریافت وام ۲ میلیارد تومانی شوید، ماهانه مبلغ ۴۹,۷۰۵,۱۵۱ تومان باید قسط پرداخت کنید. کل سود وام ۹۸۲,۳۰۹,۰۹۲ تومان و مجموع اصل وام و سود وام ۲,۹۸۲,۳۰۹,۰۹۲ تومان خواهد بود.

اگر وام فوری بانک ملی تا سقف ۱ میلیارد تومان به شما تعلق گرفت، رقم اقساط ماهانه شما ۲۴,۸۵۲,۵۷۵ تومان و سود وامی که شامل شما می شود ۴۹۱,۱۵۴,۵۴۶ تومان و جمع رقم وام و سود آن نیز ۱,۴۹۱,۱۵۴,۵۴۶ تومان است.

گفتنی است مبالغ بالا با توجه به مدت بازپرداخت ۶۰ ماه (۵ساله) محاسبه شده است.

طرح احسان همچنین به سپرده‌گذاران حقیقی، امکان واگذاری امتیاز تسهیلات قرض الحسنه به خانواده و دیگر افراد را می‌دهد. اشخاص حقوقی هم در طرح احسان می‌توانند برای پرسنل خود وام قرض الحسنه بگیرند.

شرایط وام قرض الحسنه بانک کشاورزی در قالب طرح احسان حداقل در نگاه اول ساده است. بانک کشاورزی روی سایت خود اعلام کرده برخلاف رویه معمول یک‌سری از بانک‌ها، سپرده دریافت‌کنندگان وام قرض الحسنه را مسدود نمی‌کند و به متقاضیان اجازه می‌دهد تا دو برابر میانگین سپرده حسابشان، وام بگیرند، اما آیا همه‌چیز به همین اندازه ساده و شیرین است؟

شرایط وام قرض الحسنه بانک کشاورزی

طرح احسان به دریافت‌کنندگان وام قرض الحسنه بانک کشاورزی امکان بازپرداخت ۱۲ ماهه، ۲۴ ماهه و ۳۶ ماهه را پیشنهاد می‌دهد. میزان نرخ سود تسهیلات قابل دریافت در طرح احسان بانک کشاورزی برحسب انتخاب متقاضی تعیین می‌شود و خودتان باید بین نرخ سود صفر درصد و کارمزد چهار درصد یکی را انتخاب کنند.

طرح احسان بانک کشاورزی به متقاضیان اجازه می‌دهد سپرده‌گذاری را با حداقل مبلغ ۱۰۰ هزار تومان شروع کنند، ولی مشتری نهایتا باید در مدت سرمایه‌گذاری، میانگین حساب خود را متناسب با رقم مورد نیاز برای دریافت وام قرض الحسنه بالا ببرد. یعنی چی؟ الان توضیح می‌دهیم.

طرح احسان بانک کشاورزی، می‌تواند به دریافت ۱۰۰ میلیون وام، منجر شود البته به این شرط که برای یک‌سال، ۱۰۰ میلیون پول را در بانک کشاورزی بخوابانید و به آن دست نزنید تا موفق شوید در پایان پروسه، علاوه بر اصل پول، از بانک کشاورزی ۱۰۵ میلیون وام قرض‌الحسنه بگیرید.

وام قرض الحسنه بانک کشاورزی در قالب طرح احسان به‌این ترتیب می‌تواند شامل بازپرداخت با نرخ چهار درصد شود که با توجه به مهلت بازپرداخت ۲۴ ماهه، رقم هر قسط به ۴.۵ تا ۴.۷ میلیون تومان می‌رسد.

وام قرض الحسنه بانک کشاورزی چگونه پرداخت می‌شود؟

طرح احسان بانک کشاورزی یک حساب سپرده قرض الحسنه است. پس به سپرده‌هایی که توسط مردم در طرح احسان افتتاح می‌شود، سود تعلق نمی‌گیرد. تسهیلات دریافتی هم مشمول شریط وام قرض الحسنه می‌شود و باید با دو مدل کارمزد صفر درصد یا چهار درصد بازپرداخت شود. میزان سپرده، مدت زمان سپرده‌گذاری، درصد کارمزد و دوره بازپرداخت تسهیلات به انتخاب مشتری تعیین خواهد شد.

سود وام طرح احسان بانک کشاورزی در حالت حداکثری، ۱۹ درصد پایین‌تر از نرخ سود تسهیلات در رویه معمول بانکی است و حداقل از این نظر جذابیت زیادی دارد. بانک کشاورزی اعلام کرده سقف وام قابل پرداخت به سپرده‌گذاران در قالب طرح احسان، ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود. متقاضیان برای دریافت وام قرض الحسنه احسان باید ضامن رسمی معرفی کنند.

طرح احسان بانک کشاورزی دست مشتریان را برای میزان تسهیلات دریافتی تا سقف تعیین شده باز گذاشته است. حداقل مدت سپرده‌گذاری یک‌ماه خواهد بود. مشتریان می‌توانند سپرده‌گذاری در طرح احسان را به‌صورت سه ماهه، شش ماهه و ۱۲ ماهه انجام دهند. با بیشتر شدن طول مدت سرمایه‌گذاری، میزان وام قابل پرداخت به مشتری هم افزایش پیدا می‌کند.

وام قرض الحسنه طرح احسان با کارمزد صفر یا چهار درصد و دوره بازپرداخت یک ساله، دو ساله و سه ساله ارائه می‌شود

وام قرض‌الحسنه بانک کشاورزی در قالب طرح احسان، درصدی از میزان سپرده مشتری است که طبق جدول تعیین شده قابل محاسبه است. اگر بازپرداخت به شیوه سود چهار درصدی برایتان مطلوب باشد، با سپرده‌گذاری یک‌ماهه، بانک کشاورزی ۱۴ درصد همان عدد را همراه با اصل پول به‌عنوان وام پرداخت می‌کند. اگر همان پول را سه‌ماه در بانک نگهداری کنید، میزان تسهیلات طرح احسان به ۴۵ درصد ارزش سپرده می‌رسد. شش‌ماه پس از افتتاح حساب می‌توانید ۹۰ درصد موجودی سپرده را به‌عنوان وام درخواست کنید و در صورت شکیبایی یک‌ساله، میزان وام درخواستی تا ۱۹۰ درصد میزان سپرده بالا می‌رود

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *