وام فوری بدون ضامن ۵۰ میلیون تومانی

بانک شهر وام بدون ضامن ۵۰ میلیون تومانی را با سود ۱۸ درصد به متقاضیان ارائه می‌دهد. سقف این تسهیلات برای حقوق بگیران بانک شهر تا ۱۰۰ میلیون تومان قابل تغییر است.

جزییات وام بدون ضامن ۵۰ میلیون تومانی از بانک شهر

افرادی که در بانک شهر سپرده کوتاه مدت، جاری یا قرض‌الحسنه دارند، می‌توانند برای وام ۵۰ میلیونی بدون ضامن این بانک درخواست دهند. ضمانت اصلی برای دریافت این تسهیلات اعتبارسنجی است. افرادی که مایل به دریافت این وام هستند نباید بدهی یا چک برگشتی در سیستم بانکی داشته باشند. در صورتی که متقاضیان شرایط مذکور را داشته و وام را دریافت کنند، طی مدت ۳۶ ماه امکان پرداخت اقساط این تسهیلات را دارند.

با توجه به مقدار وام، نرخ سود و زمان بازپرداخت آن، میزان هر قسط ۱ میلیون و ۹۳۵ هزار و ۴۸۶ تومان اعلام شده است. کل سود تسهیلات به ۱۹ میلیون و ۶۷۷ هزار و ۴۹۹ تومان می‌رسد. جمع رقم وام و سود آن نیز ۶۹ میلیون و ۶۷۷ هزار و ۴۹۹ تومان خواهد بود.

وام فوری بدون ضامن ۵۰ میلیون تومانی

زمان آغاز به کار بانک شهر

بانک شهر سال ۱۳۸۸ با دریافت مجوز از بانک مرکزی و همچنین با تایید و هماهنگی شورای عالی پول و اعتبار کشور افتتاح شد. بعد از گذشت دو سال از آغاز به کار، سهامداران برای تامین نقدینگی لازم سرمایه این مجموعه را تا ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش دادند.

شهرداری‌های تهران، شیراز، اصفهان، قزوین، مشهد، قم، کرج، اهواز، تبریز و صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران و همچنین شرکت تعاونی تولیدی و توزیعی کارکنان شهرداری تهران از سهامداران اصلی و محوری این بانک به حساب می‌آیند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *