واکنش سرپرست وزارت صمت به کاهش قیمت خودرو

سید مهدی نیازی درباره با آخرین تصمیمات درباره واردات خودرو کارکرده، اظهار داشت: کمیسیون تخصصی واردات خودرو کارکرده در مجلس شورای اسلامی برگزار شده است و این موضوع، هفته آینده در صحن علنی مجلس نیز مطرح می‌شود که اگر واردات خودروی کارکرده رای بیاورد، ما مشکلی برای واردات آن نخواهد داشت.

وی درباره آخرین وضعیت واردات خودرو نیز بیان داشت: امسال واردات خودرو خواهیم داشت و نسبت به ثبت سفارش انجام شده و تامین ارز، خودرو به گمرک وارد شده است که حدود یک‌هزار دستگاه از این خودروها در حال ترخیص از گمرکات است.

اظهارات سرپرست وزارت صمت درباره کاهش قیمت خودرو

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص قیمت خودرو نیز بیان داشت: قیمت خودرو کاهشی بوده و با توجه به برنامه وزارت صمت برای افزایش عرضه خودروهای داخلی و عرضه سریع‌تر خودروهای وارداتی، پیش‌بینی می‌کنیم که کاهش قیمت خودرو ادامه داشته باشد.

نیازی اضافه کرد: در صورت واردات خودروهای کارکرده فکر می‌کنیم دیگر مسئله‌ای تحت عنوان قیمت خودرو نخواهیم داشت.

وی افزود: انتظار ما این است که قیمت بازار خودرو در روزها و ماه‌های آینده نیز کاهشی خواهد بود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *