پیش‌بینی مهم برای متقاضیان رمزارز/ پادشاه ارزها صعود می‌کند؟

پیش‌بینی مهم برای متقاضیان رمزارز/ پادشاه ارزها صعود می‌کند؟

ایسنا نوشت:بیت‌کوین اگر از الگوی ۹ ساله خود پیروی کند، احتمالا ارزش آن تا قبل از سال ۲۰۲۴ به ۲۲ هزار و ۸۰۰ دلار خواهد رسید.

اولین ارز رمزنگاری شده جهان، الگویی دارد که علیرغم چالش‌های عوامل خارجی، بر اساس آن درست عمل می‌کند. این بار همین الگو به ما این ایده را می‌دهد که بیت‌کوین ممکن است تا سال ۲۰۲۴ کجا قرار بگیرد.

قیمت بیت‌کوین در حال حاضر بالای ۲۷هزار دلار است که پس از چند روز شمعدان سبز و به دنبال آن کاهش جزئی در ۴۸ روز گذشته به دست آمده است. در حالی که این به خودی خود چیز زیادی در اختیار ما قرار نمی‌دهد اما شاخص قدرت نسبی (RSI) اطلاعاتی ارائه می‌کند.

از ابتدای سال، این اندیکاتور طی جلسه سه ماهه پس از نقض منطقه خرید به مرز بیش از ۷۰.۰ اصلاح شده است. در همین راستا، سه ماه آینده به احتمال زیاد شاهد رکودی در بازار خواهیم بود و از آنجایی که در گذشته، این دوره منجر به کاهش متوسط ۱۸.۳ درصدی شده است، کاهش ۱۸.۳ درصدی بیت‌کوین را به ۲۲هزار و ۸۴۰ دلار می‌رساند. در حالی که این کاهش قابل توجهی نسبت به اوج قیمت خواهد بود اما همچنان بسیار بالاتر از ارزش بیت‌کوین در اول ژانویه است.

الگوی سه ماهه مطلق نیست زیرا با الگوی بزرگتر مشاهده شده در ۹ سال گذشته تغذیه می‌شود. اگر قیمت بیت‌کوین در پایان سال ۲۲ هزار و ۸۴۰ دلار بسته شود، ۳۷ درصد بالاتر از قیمت اولیه ۱۶هزار و ۴۹۶ دلاری سال ۲۰۲۳ خواهد بود. این مورد با رفتار ارز دیجیتال مشاهده شده در ۹ سال گذشته مطابقت دارد.

از سال ۲۰۱۴، بیت‌کوین الگوی یک سال زیان و به دنبال آن سه سال بازده مثبت را مشاهده کرده است. این پیشرفت صرف‌نظر از عوامل خارجی، مانند همه‌گیری کووید-۱۹، وضعیت بد بازار ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۲ و غیره صادق است. بنابراین، اگر قیمت بیت‌کوین از این الگو پیروی کند، سال ۲۰۲۳ سالی خواهد بود که بیت‌کوین همچنان شاهد افزایش قیمت است. با توجه به اینکه در گذشته، سال بعد از زیان، سود کمتری را به همراه داشته، افزایش ۳۷ درصدی برای آن در نظر گرفته می‌شود. این مورد به سرمایه‌گذاران امیدواری می‌دهد که در سال ۲۰۲۴، ارز دیجیتال شاهد افزایش قابل توجه قیمت خواهد بود.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۱.۰۸ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۸۶ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۴۹.۴۷ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین بوده که در یک روز ۰.۱۳ درصد افزایش داشته است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۳۶.۷۹ میلیارد دلار است که ۱۵.۱۷درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۲.۵۶ میلیارد دلار است که ۶.۹۵ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۳۴.۵۲ میلیارد دلار است که ۹۳.۸۲ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۰۸:۰۹ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۲۷ هزار و ۴۱۹.۸۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۴.۴۹ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۱۶۴۰.۵۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۴۹ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۰۰ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۵ درصد افزایش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۲۱۱.۱۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۹۷ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۷۳ درصد کاهش

۵- ریپل

قیمت: ۰.۵۳۱۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۶۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۵.۸۱ درصد افزایش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد افزایش

۷- کاردانو

قیمت: ۰.۲۵۵۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۰۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۹۸ درصد افزایش

۸ – دوج کوین

قیمت: ۰.۰۶۰۸۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۲.۲۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۱۹ درصد افزایش

۹- سولانا

قیمت: ۲۳.۱۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۱۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۱.۹۴ درصد افزایش

۱۰ – پولکا دوت

قیمت: ۴.۰۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۷۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۷۲ درصد افزایش

۲۳۳۲۲۰

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *