چه کالاهایی بیشتر بین ایران و چین مبادله می‌شود؟

چه کالاهایی بیشتر بین ایران و چین مبادله می‌شود؟

چه کالاهایی بیشتر بین ایران و چین مبادله می‌شود؟

ایسنا نوشت:گزارش‌ها نشان می‌دهد در سال گذشته سه کالای اول صادراتی ایران به چین پروپان مایع شده، پلی اتیلن سبک خطی و متانول سه کالای اول وارداتی ایران از چین الکترود زغالی برای کوره‌های ذوب آهن، الکترود گرافیتی cc اتومبیل سواری بنزینی با حجم سیلندر ۲۰۰ بوده است.

اطلاعاتی که وزارت صنعت، معدن و تجارت در اختیار ایسنا قرار داده نشان می‌دهد که مهم‌ترین اقلام صادراتی ایران به چین در سال ۱۴۰۰، انواع محصولات پتروشیمی، میعانات گازی و سنگ آهن بوده است.

بر این اساس در سال گذشته به ترتیب یک میلیارد و ۲۸۳ میلیون دلار پروپان مایع شده، یک میلیارد و ۲۰ میلیون دلار پلی اتیلن سبک خطی و ۸۷۱ میلیون دلار متانول از ایران به چین صادر شده و این سه محصول بیشترین سهم از صادرات به چبن را به خود اختصاص داده‌اند.

در مراتب بعدی، پلی اتیلن سنگین، اتیلن گلیکول، بوتان مایع شده، میعانات گازی، پلی اتیلن گرید فیلم، پلی اتیلن گرید بادی و سنگ آهن و کنسانتره‌های آن قرار دارد که صادرات آن‌ها به چین در سال گذشته به ترتیب ۸۳۱، ۸۰۹، ۵۸۱، ۴۶۰، ۴۳۸، ۳۶۳ و ۳۶۱ میلیون دلار بوده است.

در مقابل بیشترین کالاهای وارداتی ایران از چین الکترود زغالی برای کوره‌های ذوب آهن، الکترود گرافیتی cc اتومبیل سواری بنزینی با حجم سیلندر ۲۰۰ بوده که به ترتیب ارزش واردات آن‌ها در سال گذشته ۳۳۷، ۲۹۸ و ۲۴۱ میلیون دلار بوده است.

سایر اقلام مهم وارداتی ایران از چین نیز شامل تجهیزات و قطعات و ماشین آلات پالایشگاهی، ماژول ال ای دی، دستگاه گیرنده و فرستنده، دستگاه سی ان سی چوب و قطعات، دستگاه اکسس پوینت شبکه، قطعات منفصله برای تولید اتومبیل سواری ام وی ام و گوشی تلفن همراه است که ارزش آن‌ها در سال ۱۴۰۰ به ترتیب ۲۱۲، ۲۰۵، ۱۷۸، ۱۱۸، ۱۱۷، ۱۰۶ و ۱۰۶ میلیون دلار بوده است.

گفتنی است که در سال ۱۴۰۰ کل صادرات ایران به چین ۱۴ میلیارد و ۳۲۳ میلیون دلار، واردات ایران از چین ۱۲ میلیارد و ۷۳۹ میلیون دلار و تراز تجاری دو کشور یک میلیارد و ۵۸۴ میلیون دلار به نفع چین بوده است.

بیشتر بخوانید:

  • صادرات لبنیات و سیب ایرانی به چین

۴۶۲۱۷

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *