گرانی گوشت شترمرغ در بازار/ تولید ۸۰ درصد نسبت به اوج کاهش یافت

گرانی گوشت شترمرغ در بازار/ تولید ۸۰ درصد نسبت به اوج کاهش یافت

تسنیم نوشت:رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان شترمرغ کشور از رسیدن هر کیلوگرم گوشت شتر مرغ به ۶۰۰ هزار تومان خبر داد و دلیل این امر را کاهش یک پنجمی تولید و افزایش هزینه های تولیدکنندگان دانست.

پرویز نیامنش رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان شترمرغ سراسر کشور اظهار داشت: هم زمان با گرانی نهاده‌ها، در بازار تولید شتر مرغ نیز در کشور افت زیادی داشته ایم و قیمت این محصول نیز در بازار افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه صنعت تولید شترمرغ در اولویت وزارت جهاد کشاورزی قرار ندارد افزود: همزمان با افزایش قیمت این محصول قدرت خرید مردم نیز کم شده لذا تولید کننده وپرورش دهنده‌ها با مشکلات زیادی برای فروش محصولات خود مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان شترمرغ ادامه داد: ۳۵۵واحد در زمینه تولید شتر مرغ در کشور دارای پروانه هستند و ظرفیت اسمی تولید ۱۷۶۹۲۷ قطعه وجود دارد اما موجودی اعلام شده پرواری تنها ۸۷۷۰۲ قطعه است.

وی تصریح کرد: سالانه حدود ۲۲۵۰ تن گوشت شتر مرغ در کشور تولید می‌شود که در مقایسه با سال‌های اوج تولید این محصول در گذشته تا یک پنجم(۸۰ درصد) کاهش یافته است.

فاصله عجیب قیمت گوشت با دام زنده/ قیمت نهایی گوشت اعلام شد

نیامنش اظهار داشت: این صنعت رو به زوال است و فقط تولید کننده هایی که سرمایه دار هستند می‌توانند به امید بهبود این شرایط در آینده ضررهای احتمالی را تحمل کنند.

وی در ارتباط با قیمت گوشت شتر مرغ در بازار اظهار داشت: قیمت شقه ران با استخوان هر کیلوگرم ۵۳۰ هزار تومان است و این محصول گوشت سینه ندارد؛ قیمت گوشت لخم آن حدود ۶۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

بنابراین گزارش بر اساس گزارش های میدانی این محصول در فروشگاه های معدودی به فروش می رسد و این محصول مشتریان خاص خود را دارد و تبدیل به کالایی لاکچری شده است.

هر کیلوگرم گوشت لخم شتر مرغ در فروشگاه ها از ۶۰۰ هزار تومان تا ۸۰۰ هزار تومان نیز قیمت گذاری شده است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *