گلایه مردم از مازوت‌سوزی در نیروگاه بندرعباس

فصل سرد که فرا می رسد، مازوت سوزی در نیروگاه بندرعباس نیز آغاز می شود و همه کسانی که در محور بندرعباس به بندر شهید رجایی تردد می کنند، چتری از آلودگی ناشی از مازوت سوزی در این نیروگاه را در این منطقه می بینند که بر فراز غرب شهر بندرعباس، روستاها و صنایع مستقر در این منطقه قرار گرفته است.

نیروگاه بندرعباس دارای توان مصرف گاز و مازوت است که با کمبود در تأمین گاز برای این نیروگاه، عملا مازوت سوزی در دستور کار قرار می‌گیرد و از آن جا که این نیروگاه در تأمین برق جنوب کشور و نیز برق فولادسازهای پیرامونی نیز بسیار نقش دارد، با سوخت جایگزین (مازوت) به کار خود ادامه می دهد و آلودگی ناشی از مازوت سوزی این نیروگاه در منطقه به چشم دیده می شود.

دو روز پیش ئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز معرفی ۱۴ نیروگاه برق کشور که مازوت مصرف می‌کنند، نام نیروگاه بندرعباس را هم برده بود و اعلام کرد که در سال گذشته نیز این نیروگاه (بندرعباس) مازوت سوزی داشته است.

گلایه مردم از مازوت‌سوزی در نیروگاه بندرعباس

محیط زیست هرمزگان نیز هرگاه نامی از واحدهای آلاینده استان به میان می آید، نام نیروگاه بندرعباس را در صدر آلاینده ها اعلام می کند و حبیب مسیحی تازیانی تاکنون چندین بار از نیروگاه بندرعباس به عنوان یکی از آلاینده ترین صنایع استان نام برده است.

از سوی دیگر مردم از مسؤولان این نیروگاه انتظار دارند تا با پذیرفتن نقش خود در آلایندگی منطقه غرب بندرعباس که اثرات سویی بر جسم و جان مردم بر جای گذاشته، از طریق همفکری با نخبگان علمی و شرکت‌های دانش بنیان، فیلترهایی بر سر برج های خروج گاز این نیروگاه طراحی و نصب کنند که حداقل، آلایندگی کمتری را وارد محیط سازند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *