گوشت رکورددار گرانی؛ تورم بادمجان ۳۹ درصد شد

گوشت رکورددار گرانی؛ تورم بادمجان ۳۹ درصد شد

جزئیات تورم خوراکی‌ها در دی ماه از سوی مرکز آمار منتشر شد. بر اساس این گزارش همچنان گوشت رکورددار تورم نقطه‌ای خوراکی‌هاست و این شاخص برای بادمجان در این ماه به ۳۹ درصد رسید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،آن‌طور که داده‌های جدید مرکز آمار نشان می‌دهد بررسی گزارش مرکز آمار حاکی از آن است که تورم نقطه‌ای و ماهانه خوراکی‌ها در دی ماه ۱۴۰۲ به‌ترتیب روی شاخص‌های ۳۸.۵ و ۲.۶ درصد ایستاده است.
طبق گزارش مرکز آمار، میزان تغییر متوسط قیمت چهار کالا، یعنی گوشت گوسفند، گوشت گوساله، کنسرو تن ماهی و گوجه فرنگی بالای نسبت به ماه مشابه سال گذشته بیش از ۱۰۰ درصد محاسبه شده است.
در این میان، گوشت گوسفندی با ثبت رکورد ۱۲۷.۶ درصدی همچنان رکورددار گرانی شناخته می‌شود. پس از آن نیز گوشت گاو یا گوساله با شاخص ۱۲۳ درصد در رده دوم قرار دارد. گوجه فرنگی و کنسرو تن ماهی به‌ترتیب با ثبت شاخص‌های ۱۱۳ و ۱۰۷ درصد در رتبه‌های بعدی تورم نقطه‌ای قرار دارند.
البته در این ماه قیمت پنج محصول نیز در مقایسه با دی سال گذشته کمتر است که در رأس آن‌ها می‌توان ببره روغن نباتی جامد با ثبت تورم منفی ۱۰ درصد اشاره کرد. برنج ایرانی درجه یک، سیب‌زمینی، پیاز و روغن مایع چهار محصول دیگری هستند که تورم منفی را به ثبت رسانده‌اند.

نگاهی به تورم ماهانه خوراکی‌ها نیز اعداد و ارقام قابل‌توجهی را به نمایش می‌گذارد. چنانکه پیاز در این ماه نسبت به آذر حدود ۱۸ درصد رشد قیمت را تجربه کرد. هندوانه که در آذر ماه صدر گرانی‌های یک‌ماهه قرار داشت، نیز شرایط نسبتاً مشابهی داشته و بیش از ۱۷ درصد افزایش قیمت را بر جای گذاشت.

گوشت گوسفند و انار دیگر محصولاتی هستند که رشدی بالغ بر ۱۰ درصد داشته‌اند و تورم ماهانه شیرخشک نیز قابل توجه بوده است.

در این بین نکته قابل توجه ثبت تورم منفی برای ۱۲ کالاست. به‌ویژه گوجه فرنگی که در شاخص تورم نقطه‌ای جزو رکوردداران است، در بازه ماهانه دچار افت قیمت شده است. همچنین خربزه با افت حدود ۱۶ درصدی بیش از هر محصول دیگری کاهش نرخ را تجربه کرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *