احیای پرونده شکایت علیه بزرگ‌ترین صرافی رمزارز جهان

احیای پرونده شکایت علیه بزرگ‌ترین صرافی رمزارز جهان

دادگاه تجدید نظر فدرال آمریکا پرونده شکایتی را مجدداً به جریان انداخت که در آن سرمایه گذاران، صرافی بایننس Binance را به نقض قوانین اوراق بهادار ایالات متحده متهم کرده بودند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دادگاه تجدید نظر فدرال آمریکا روز جمعه پرونده شکایتی را مجدداً به جریان انداخت که در آن سرمایه گذاران، بزرگ‌ترین صرافی ارزهای رمزنگاری شده جهان یعنی بایننس Binance را به نقض قوانین اوراق بهادار ایالات متحده متهم کرده بودند.

دادگاه دوم استیناف ناحیه‌ای ایالات متحده در منهتن در رأی صادر شده توسط یک هیأت منصفه سه نفره، اعلام کرد که سرمایه‌گذاران در پرونده شکایت دسته جمعی ارجاع شده به این دادگاه “به طور صحیحی” مدعی هستند که قوانین داخلی آمریکا برای اوراق بهادار در مورد این پرونده صدق می‌کند چرا که خرید توکن‌های رمزارز در ایالات متحده پس از پرداخت هزینه آنها غیرقابل برگشت شده است.

آلیسون ناتان، قاضی این دادگاه ناحیه‌ای، گفت که استفاده بایننس از سرورهای رایانه داخلی آمازون برای میزبانی پلتفرم خود، این نتیجه‌گیری را توجیه می‌کند، با توجه به اینکه بایننس چگونه “با بدنامی قابل اجرا بودن مقررات اوراق بهادار هر کشور دیگری را انکار می‌کند.”

ضرر هنگفت پسر رئیس بانک مرکزی اروپا در رمزارزصرافی رمزارز آمریکایی 3 توکن را حذف کردکاهش شدید سرمایه گذاری جهانی در بخش رمزارز

این دادگاه تجدید نظر همچنین اعلام کرد که سرمایه گذاران می توانند ادعاهای ناشی از خریدهای انجام شده در یک سال قبل از این شکایت را پیگیری کنند.

رای روز جمعه این دادگاه، حکم صادر شده در مارس 2022 توسط اندرو کارتر، قاضی منطقه‌ای ایالات متحده، در منهتن را لغو می‌کند و پرونده را به وی باز می‌گرداند.

این درخواست شامل سرمایه‌گذارانی می‌شود که هفت توکن ELF، EOS، FUN، ICX، OMG، QSP و TRX را از سال 2017 از طریق صرافی بایننس خریداری کرده‌اند و به سرعت ارزش خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *