15هزار نفر از خانواده ایثارگران در سال جاری با وام قرض الحسنه به عتبات اعزام شدند

15هزار نفر از خانواده ایثارگران در سال جاری با وام قرض الحسنه به عتبات اعزام شدند

مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر: امسال ۱۵هزار نفر از خانواده ایثارگران را با وام قرض الحسنه به سفر عتبات اعزام کردند و در مجموع دو سال ۱۷هزار نفر اعزام شدند. تسهیلات هم الان به مبلغ ده میلیون نفر برای هر نفر کمک هزینه بوده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری میثم جعفری مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر امروز با حضور جمعی از اهالی رسانه برگزار شد.
جعفری در این نشست با اشاره به تشکیل موسسه ایثار در عرصه یک مجتمع توانبخشی، درمانی، ورزشی، کفت: علاوه بر این 271مرکز برای ارایه خدمات به جانبازان، ایثارگران و خانواده شهدا در سراسر کشور داریم که هر سال بر تعداد خدمات گیرندگان افزوده می‌شود.
مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر، ادامه داد: امسال 120میلیارد تومان خدمات رایگان از موسسه ایثار به خانواده شهدا و ایثارگران داده شده و 25میلیارد تومان نیز قرارداد بستیم تا درچرخه فعالیت قرار بگیرند ضمن اینکه سودهی هم داشته اند.
وی با بیان اینکه شرکت‌های شاهدان کوثر در عرصه خدمات تفریحی و‌گردشگری یکی دیگر از موسسات است، بیان داشت: امسال 15هزار نفر از خانواده ایثارگران را با وام قرض الحسنه به سفر عتبات اعزام کردند و در مجموع دو سال 17هزار نفر اعزام شدند. تسهیلات هم الان به مبلغ ده میلیون نفر برای هر نفر کمک هزینه بوده است.

پاکدل: در اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران با چالش هایی مواجه هستیم / قوانین باید اصلاح شود

جعفری گفت: امسال به 266هزار نفر خانواده شهدا و ایثارگر در قالب اردو‌های سه روزه در هتل‌های مجموعه کوثرخدمات اقامتی دادیم. این تعداد در سال قبل 95هزار نفر بودند و امسال افزایش حضور را داشتیم.
مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری، ورزشی و سیاحتی افزود: هتل‌های کوثر با ستاره‌های مختلف در شهر‌هایی مثل شمال ایران و مشهد فعال هستند که در مجموع 1700 تخت اقامتی در این هتل‌ها داریم که خدماتشان نیز آنلاین هست.
وی اظهار داشت: سامانه شاهدسیر نیز متصل به بنیاد شهید است و خانواده شهدا و عموم مردم می توانند به راحتی از امکانات آن استفاده کنند. هر ایثارگری کیف پولی در این سامانه دارد که تلاش داریم این مبلغ را برای خانواده ایثارگران افزایش دهیم. الان این فاز یک سامانه است که در عرصه گردشگری راه اندازی شده و در فاز دو خدمات ورزشی و فرهنگی را به ایثارگران ارایه می‌کنیم.
جعفری ادامه داد: مجموعه در حال ساخت بعنوان هتل نداریم اما برخی مجتمع ها ممکن است تبدیل به هتل شود که شش مرکز را در دست تبدیل برای هتل چهار ستاره داریم ، 16مرکز ایثار را هم بردیم به سمت مراکز اقامتی که با میراث فرهنگی مکاتباتش انجام شده است.

انتهای پیام/

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *