ایران یکی از پنج کشور تولیدکننده توربین های بزرگ

عباس علی‌آبادی با اشاره به نقش مهم گروه مپنا در بخش‌های مختلف کشور گفت: این گروه در حوزه‌ های مختلف از جمله برق، نفت و گاز و حمل‌ونقل فعالیت دارد و در پروژه‌های مختلف پارس‌جنوبی نیز فعالیت داشته و تأمین‌کننده بخش عمده نیاز‌ها و تجهیزات بوده است.

او از نقش این گروه در فاز ۱۴ پارس‌جنوبی یاد کرد و افزود: تمام یوتیلیتی‌های این فاز شامل ازت، هوا و انواع آب، ساخت آب‌گیر، تولید بخار و پست برق به‌عهده مپنا بوده است.

مدیرعامل گروه مپنا مهم‌ترین کار این گروه در فاز ۱۴ را تولید توربوکمپرسور‌ها برشمرد و گفت: این اقدام مهم همچون فاز‌های ۱۳، ۲۲، ۲۳ و ۲۴ به‌عهده مپنا بود که با وجود تحریم‌ها به‌دست توانمند متخصصان ایرانی انجام شد.

علی‌آبادی اقلام دوار را مهم‌ترین تجهیز پالایشگاه برشمرد و گفت: این تجهیزات به‌صورت تمام ایرانی در پالایشگاه‌ها و خطوط انتقال گاز از سوی مپنا تأمین می‌شود.

او ادامه داد: طراحی، تأمین مواد اولیه و تولید این کمپرسور‌ها به‌طور کامل در ایران انجام می‌شود.

مدیرعامل گروه مپنا با بیان اینکه ایران یکی از پنج کشور اول دنیا در تولید توربین‌های بزرگ است، گفت: در ساخت توربین‌های کوچک نیز ۱۰ تا ۱۲ کشور فعال‌اند که به اذعان ارزیابان بین‌المللی از سال ۲۰۱۵ تاکنون در جایگاه سوم و چهارم قرار داریم.

ایران یکی از پنج کشور تولیدکننده توربین های بزرگ

علی‌آبادی تولید توربین را یک اقدام مهم برشمرد و گفت: کشوری که در زمینه تولید توربین فعال است در بسیاری از حوزه‌های تخصصی صاحب فناوری است و هیچ محدودیتی در زمینه فناوری ندارد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *