بانک سپه به دلیل پیشتازی در اجرای آئین‌نامه مولدسازی دارایی‌های دولت مورد تقدیر قرار گرفت

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، در مراسم رونمایی از تالار مولدسازی دارایی‌های دولت که با حضور دکتر سیداحسان خاندوزی وزیر امور‌ ‌اقتصادی‌‌ودارایی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور، دکتر محمدرضا پورابراهیمی رئیس‌کمیسیون اقتصادی مجلس، دکتر حسین قربان‌زاده معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان خصوصی‌سازی و دکتر مجید عشقی رییس سازمان بورس در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، از بانک سپه به دلیل پیشتازی این بانک در خود اظهاری معرفی املاک 32 هکتاری (پروژه سپه شهر) تقدیر به‌عمل آمد.

در این مراسم لوح تقدیر و قدردانی از بانک سپه توسط وزیر امور‌ ‌اقتصادی‌ودارایی به دکتر مصطفی پرتوافکنان عضو هیات مدیره بانک سپه اهدا شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در این مراسم مولدسازی دارایی‌های دولت را، راه برون‌رفت اقتصاد کشور از بن‌بست عنوان کرد و افزود: پیشبرد مسئله مولدسازی همراه با شفافیت موجب جلب اعتماد مردم خواهد بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل‌کشور اعلام کرد: با راه‌اندازی تالار مولدسازی در بورس تمام ابعاد مولدسازی دارایی‌ها شفاف خواهد شد و جلوی استفاده از رانت‌های اطلاعاتی گرفته می‌شود و همه مردم می‌توانند از جریان قیمت‌گذاری و واگذاری این دارایی‌ها مطلع شوند.

دکتر قربان‌زاده معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان خصوصی‌سازی نیز با بیان اینکه در شهر تهران 32 هکتار زمین موسوم به سپه‌ شهر متعلق به بانک سپه از طریق خود اظهاری به سامانه مولدسازی دارایی‌های دولت اعلام شده است، افزود: مساحت قابل ملاحظه این زمین، قابلیت اجرای 7 هزار واحد مسکونی را خواهد داشت.

لازم به ذکر است، پروژه سپه شهر شامل ۳۱۴ هزار مترمربع زمین و حدود ۷۰۰ هزار متر تراکم با کاربری مسکونی، تجاری، خدماتی، ورزشی و فضای سبز است که ظرفیت احداث ۷۵۰۰ تا ۸ هزار واحد مسکونی را خواهد داشت و احداث این پروژه گام مهمی در عرضه و تولید واحدهای مسکونی و کاهش قیمت مسکن در کلانشهر تهران است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *