دلار همچنان سر می خورد؟

دلار همچنان سر می خورد؟/درهم تا کجا عقب رفت؟

به نظر می‌رسد عقب‌نشینی قیمت‌ها از مرزهای مقاومتی حاکی از حضور پررنگ بازارساز برای فریز قیمت دلار است و این سیاست در صورتی که تنش در منطقه خاورمیانه تشدید نشود ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،قیمت دلار روز شنبه روند کاهشی ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومانی داشت و با این مقدار افت قیمت به کانال چهارم کریدور ۵۰ هزار تومانی برگشت. روز شنبه ۲۱ بهمن بین دو روز تعطیل قرار داشت و همین موضوع مبادلات بازار ارز را به حداقل رساند و خریدار خاصی در بازار وجود نداشت.

کارشناسان اقتصادی با توجه به سقف‌زنی قیمت دلار در هفته‌ اول بهمن که به کریدور ۶۰ هزار تومانی نزدیک شد، انتظار اصلاح قیمت را داشتند. این اتفاق رخ داد و دلار محدوده قیمتی ۵۴ تا ۵۵ هزار تومانی را به‌عنوان کف جدید شناسایی کرد. بنابراین برای هفته اخیر نیز بازاری رنج برای دلار و نوسان قیمت بین پله‌های چهار و ۶ کریدور ۵۰ هزار تومانی انتظار می‌رود.

به نظر می‌رسد عقب‌نشینی قیمت‌ها از مرزهای مقاومتی حاکی از حضور پررنگ بازارساز برای فریز قیمت دلار است و این سیاست در صورتی که تنش در منطقه خاورمیانه تشدید نشود ادامه خواهد داشت.

قیمت ارز کاهشی شد
به گزارش تجارت‌نیوز،گفتنی است روند قیمت در بازارهای مالی روز ‌شنبه ۲۱ بهمن در بیشتر ارزها کاهشی بود. درهم در کانال ۱۵ هزار تومانی عقب‌نشینی کرد و با کاهش ۷۰ تومانی با قیمت ۱۵ هزار و ۱۳۰ تومان معامله شد. علاوه بر آن قیمت تتر ۳۰۰ تومان کاهش داشت و روی رقم ۵۴ هزار و ۹۰۰ تومانی قرار گرفت. پوند انگلیس با کاهش ۴۴۰ تومانی به پله پایانی کانال ۶۰ هزار تومانی برگشت. این اسکناس با رقم ۶۹ هزار و ۶۵۰ تومان معامله شد. قیمت یورو در اولین روز هفته افت قیمت ۴۰۰ تومانی داشت و به قیمت ۵۹ هزار و ۴۸۰ تومان رسید.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *