ریزش سنگین قیمت خودرو در بازار

ریزش سنگین قیمت خودرو در بازار/ این خودرو ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول

بررسی روند قیمت‌ها در میان خودروهای خارجی، از کاهش حدود ۲ تا ۲۰۰ میلیون تومانی حکایت دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گزارش‌ها نشان می‌دهد که در اولین روز کاری هفته، قیمت ب ام و X۱ ۲۵ مدل ۲۰۱۷ در بازار افت ۵۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و به ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسید. ب ام و سری ۷ ۷۳۰li مدل ۲۰۱۸ هم با کاهش ۲۰۰ میلیون تومانی، ۲۲ میلیارد تومان قیمت پیدا کرد.

همچنین بنز کلاس E E۲۰۰ مدل ۲۰۱۸ در بازار ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرده که در اولین روز کاری هفته‌جاری ۱۰۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.

ام وی ام X۲۲ اتوماتیک اسپرت لاکچری مدل ۱۴۰۱ هم در بازار کاهش ۲ میلیون تومانی قیمت را تجربه کرد و به ۹۱۰ میلیون تومان رسید. ام وی ام X۵۵ PRO IE مدل ۱۴۰۲ با کاهش ۵ میلیون تومانی قیمت، یک میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تویوتا راوفور دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ در بازار خودرو با کاهش ۵۰ میلیون تومانی قیمت، ۷ میلیارد تومان به فروش رفت. تویوتا C-HR تمام چرخ محرک نیز با کاهش ۵۰ میلیون تومانی، ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

در عین حال، تیگارد X۳۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان بود. جک S۳ اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۵ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان بود.

ریزش سنگین قیمت خودرو در بازار/ این خودرو ۲۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *