لغو فعالیت بانک ملی ایران در عراق منتفی شد/ هیچ مشکلی در حوزه تبادلات پولی و بانکی با عراق نداریم

لغو فعالیت بانک ملی ایران در عراق منتفی شد/ هیچ مشکلی در حوزه تبادلات پولی و بانکی با عراق نداریم

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق گفت: ایران و عراق به گسترش روابط تجاری، پولی و بانکی علاقه‌مند هستند و این اقدام با توافق بانک‌های مرکزی دو کشور قابل انجام است.

یحیی آل‌اسحاق رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در مورد توقف تعلیق فعالیت بانک ملی ایران در عراق توسط بانک مرکزی عراق، اظهار کرد: چند بانک ایرانی در عراق مجوز داشتند و فعالیت می‌کردند اما به‌دلیل مسائل ارزی و مسائل تحریم‌های آمریکا فعالیت این بانک‌ها در عراق کمتر شده بود و بانک مرکزی عراق پیشنهاد تعلیق فعالیت این بانک‌ها را داده بود.

وی در ادامه گفت: اما اخیراً بانک مرکزی عراق اعلام کرده است که فعالیت بانک ملی ایران در عراق ادامه پیدا می‌کند. ما به‌دنبال این هستیم که شرایطی را به وجود بیاوریم که علاوه بر ادامه فعالیت بانک ملی در عراق، میزان فعالیت‌ها نیز افزایش پیدا کند، این امکان با همکاری و توافق بانک مرکزی ایران و بانک مرکزی عراق انجام می‌شود.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق تأکید کرد: بنابراین فضایی که در رابطه با تعلیق فعالیت بانک ملی ایران در عراق، ایجاد شده بود با اطلاعیه بانک مرکزی عراق منتفی شده است.

آل‌اسحاق با اعلام اینکه “در زمان حاضر میزان روابط تجاری ایران و عراق حدود 10 میلیارد دلار است”، اظهار کرد: بر این اساس تعامل‌ها و فعالیت‌های بانکی ایران و عراق می‌تواند بسیار افزایش پیدا کند اما به‌دلیل مسئله تحریم‌ها و دلار آمریکا این تعاملات کمی محدود شده است‌. ایران و عراق علاقه‌مند به افزایش بیشتر روابط پولی، بانکی و تجاری هستند و برای این اقدام هر دوطرف باید برای ایجاد شرایط مناسبی جهت افزایش مناسبات تلاش کنند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق در پایان گفت: فعالیت یا عدم فعالیت بانک‌های ایرانی در عراق آن‌چنان اثری بر روابط تجاری فعلی این دو کشور ندارد اما گسترش فعالیت بانک‌ها می‌تواند کمک‌کننده باشد. حجم تعاملات تجاری ایران و عراق بالغ بر 10 میلیارد دلار است که بخش عمده آن توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و در زمان حاضر در این بخش هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد.

انتهای پیام/+

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *