افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی گاز در سال‌های 1403 و 1404

افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی گاز در سال‌های 1403 و 1404

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: انتظار ما این است که تا پایان سال ۱۴۰۳ شاهد بهره‌برداری از فاز دوم توسعه میدان سراجه و تا پایان سال ۱۴۰۴ شاهد بهره‌برداری از فاز دوم میدان شوریجه باشیم.

رضا نوشادی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: 2 میلیارد مترمکعب برای شوریجه و یک‌میلیارد مترمکعب برای سراجه از قبل ظرفیت ذخیره‌سازی گاز ایجاد شده بود؛ به‌عبارتی برای 4 ماهه سرد امسال، حدود 2.5 تا 3 میلیارد مترمکعب ظرفیت برداشت گاز از دو مخزن ذخیره‌سازی شوریجه و سراجه در اختیار داشتیم.

وی افزود: فاز 2 میدان شوریجه و فاز 2 میدان سراجه به همراه سه میدان بانکول، مختار و قزل تپه، در برنامه توسعه ظرفیت ذخیره‌سازی گاز کشور قرار دارند که متولی اقدام‌های بالادستی در میدان‌های بانکول، مختار و قزل تپه، شرکت ملی نفت ایران است.

نوشادی در خصوص آخرین وضعیت توسعه فاز 2 میدان شوریجه گفت: با توسعه ذخیره‌سازی گاز در میدان شوریجه و تکمیل فاز دوم آن، ظرفیت ذخیره‌سازی در این میدان از 2 میلیارد مترمکعب به 4 میلیارد مترمکعب افزایش می‌یابد که این طرح توسعه‌ای، هم‌اکنون پیشرفت فیزیکی 35درصدی در اجرا دارد.

وی ادامه داد: فاز 2 سراجه هم پیمانکار دارد، این پروژه به پیشرفت فیزیکی 40درصدی رسیده و با تکمیل فاز 2 میدان سراجه، ظرفیت ذخیره سازی گاز در این پروژه از یک‌میلیارد مترمکعب به 1.5 میلیارد مترمکعب افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که تا پایان سال 1403 شاهد بهره‌برداری از فاز دوم توسعه میدان سراجه و تا پایان سال 1404 شاهد بهره‌برداری از فاز دوم میدان شوریجه باشیم.

انتهای پیام/

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *