مذاکرات روسیه و ترکیه درباره ایجاد نیروگاه هسته‌ای و هاب گازی

مذاکرات روسیه و ترکیه درباره ایجاد نیروگاه هسته‌ای و هاب گازی

وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه طی اظهاراتی اعلام کرد که مذاکرات مقامات این کشور و روسیه درباره ساخت دومین نیروگاه هسته‌ای در استان سینوپ و همچنین ایجاد هاب گازی در ترکیه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، آلپ ارسلان بایراکتار، وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه طی اظهاراتی اعلام کرد که این کشور علاقمند است که از تجربیات روسیه در ساخت دومین نیروگاه هسته‌ای در استان سینوپ استفاده کند و به مذاکرات در این باره و همچنین ایجاد هاب گازی در استانبول با همکاری شرکت گازپروم ادامه دهد.

بر اساس گزارش روزنامه تکویم، بایراکتار در کنفرانس انرژی و اقلیم استانبول گفت: در مورد ساخت نیروگاه اتمی در سینوپ دو کشور ابراز علاقه کرده‌اند: روسیه و کره جنوبی.

از سرگیری مذاکرات ترکیه و روسیه در مورد ایجاد یک قطب گازیتهدید آمریکا به تحریم ترکیه در صورت ادامه تجارت با روسیه

وی افزود: و البته در مورد سینوپ، ما به روسیه و (شرکت) روس‌اتم توجه می‌کنیم. ما قبلاً یک تجربه کاری جدی در سایت هسته‌ای “آکویو” داریم، بنابراین می خواهیم آن را به سینوپ نیز بیاوریم. مذاکرات ما با هر دو طرف ادامه دارد.

این وزیر در مورد ساخت سومین نیروگاه اتمی در استان کرکلارلی در شمال غرب ترکیه گفت که مذاکرات “عمدتا با چین در حال انجام است و به مرحله جدی رسیده است”.

وزیر انرژی ترکیه همچنین هشدار داد که این کشور باید در 30 سال 20 گیگاوات برق تولید کند.

بایراکتار در ادامه گفت: کار در نیروگاه آکویو به شدت ادامه دارد. ما می‌خواهیم تولید برق (هسته‌ای) را برای اولین بار در سال جاری آغاز کنیم.

وی تصریح کرد: در عین حال، موضوع تحریم‌های مستقیم و غیرمستقیم وجود دارد؛ ما تلاش می‌کنیم آن را به گونه‌ای حل کنیم که تأثیری روی این موضوع نداشته باشد.

وی افزود: ما انتظار داریم تا سال 2028 هر چهار راکتور (نیروگاه) آکویو را راه اندازی کنیم و 10 درصد از کل تقاضای برق ترکیه را با این نیروگاه پوشش دهیم.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *